Editie 2020

Home / Editie 2020

250 jaar klinkende toetsen

Editie 2020 is uitgesteld naar 21 november 2020

UPDATE 28 maart 2020: 

We hopen dat het met u allen goed gaat! COVID-19 heeft ons leven ondertussen danig overhoop gegooid. Sommige van ons zullen nu van thuis uit werken, andere kunnen nu niet meer werken, en nog andere zijn juist KEIHARD aan het werken om te zorgen voor onze voeding en gezondheid. Voor die laatste groep onder ons, een hele DIKKE DANK U!

Ook Artsen Zonder Grenzen raakt dit. Zij geven vandaag niet alleen in het buitenland ondersteuning, maar in overleg met de Belgische gezondheidsautoriteiten zijn ze nu ook in België actief om de opsporing en het beheer van de COVID-19-patiënten onder de meest kwetsbare bevolkingsgroepen te versterken. Op die manier wordt ons gezondheidssysteem in zijn capaciteit versterkt om gevallen te voorkomen en te behandelen. Dit naast het werk dat ze doen op bijvoorbeeld Lesbos, Syrië en al die andere plaatsen waar de nood al hoog was, en nu met COVID-19, nog groter is geworden.

We hopen nu dat tegen de 2de helft van dit jaar alles weer rustiger zal zijn. Het concert “Muziek voor Artsen zonder Grenzen” met Lucas Blondeel en Nicolas Callot wordt verplaatst naar 21 november 2020.
Uw ticket blijft gewoon geldig. Meer updates komen zeker als we dichter bij die datum komen, maar blokkeer zeker al jullie agenda voor deze datum!

We wensen u een goede gezondheid!

Tot binnenkort voor meer nieuws!

UPDATE 12 maart 2020:

Het is met heel veel spijt in ons hart dat we als organisatie de beslissing hebben genomen om het concert “Muziek voor Artsen zonder Grenzen” op 14 maart 2020 met Lucas Blondeel en Nicolas Callot NIET door te laten gaan.

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO noemt de uitbraak van het coronavirus ondertussen een pandemie (een wereldwijde epidemie). Meer en meer regio’s worden volledig in quarantaine gezet. In België geldt misschien vandaag het advies dat evenementen met meer dan 1000 deelnemers afgelast moeten worden, maar tegelijkertijd horen we ook hier al stemmen die zeggen dat beter alle evenementen worden gecanceld. De boodschap van de Belgische specialisten zoals Marc Van Ranst, UZ Leuven en Herman Goossens, UAntwerpen is duidelijk: overal waar mensen dicht bij elkaar komen, vergroot je het risico op een mogelijke besmetting.

In een concertzaal is het moeilijk om mensen 1,5 tot 2 meter van elkaar te laten zitten. Ook als dit maar voor 300 mensen is. Vandaar dat we de moeilijke beslissing hebben genomen om dit nu niet door te laten gaan. We zoeken een nieuwe datum in de tweede helft van dit jaar. Tickets die al zijn aangekocht, blijven gewoon geldig.

We hopen op uw begrip en wensen u allen een goede gezondheid toe!

Terugblik naar de editie MAZG 2019