Editie 2018

Home / Editie 2018

24 februari 2018

Het programma

Welkom op 24 februari 2018 om 20u in de AMUZ in de Kammenstraat in Antwerpen. Deze muziektempel is de vaste stek van Muziek voor Artsen Zonder Grenzen.

Op deze bijzondere avond genieten we van de tiende editie van dit jaarlijks evenement. Telkens ten bate van Artsen zonder Grenzen. En natuurlijk wordt de tiende editie van dit jaarlijks evenement heel speciaal.

De 10de editie, dat betekent natuurlijk een beetje een feesteditie. Om dit te vieren heeft Lucas Blondeel voor deze editie veel artiesten uitgenodigd die ook de voorbije jaren hun bijdrage al geleverd hebben: Liesbeth Devos, Annelien Van Wauwe, Nicolas Callot, Shirly Laub, Judith Ermert, Elisabeth Druwé, Sander Geerts, Aldo Baerten, Koen Plaetinck en Koenraad Hofman.

Het programma zal opnieuw verrassend, veelzijdig en fris worden. Samen genieten wij van W.A. Mozart, Franz Schubert, Sergei Prokofiev en Johann Sebastian Bach – met Carnaval des Animaux van Camille Saint-Saëns als finaal vuurwerk.

U bent wel gewaarschuwd: deze concerten zijn verslavend. Wie 1 keer op bezoek komt, wordt meestal recidivist. Is het de warmte die van het podium afstraalt, keer op keer? Is het de vertegenwoordiger van Artsen Zonder Grenzen die bij het begin van het concert telkens komt getuigen over hun recente hulpacties en aandachtspunten? Be there en ervaar het zelf!